Narconon | Waarom ik koos voor Narconon?
Afkicken in unieke huiselijke sfeer. Geen wachtlijst, direct hulp! Programma zonder medicatie. Voor hulp of vragen, bel ons: 0575-542362.
afkickkliniek, drugsverslaving, alcoholverslaving, verslavingskliniek, verslavingszorg, afkickkliniek zutphen
16706
post-template-default,single,single-post,postid-16706,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

Waarom ik koos voor Narconon?

11 dec Waarom ik koos voor Narconon?

Omdat het mij vooral aansprak dat er geen medicijnen aan te pas kwamen maar vitamines. Dit stond me aan omdat ik geen troep meer in mijn lijf wilde hebben. Dit was zeer belangrijk voor me.

Ook het sauna programma vind ik geweldig. Dit zou elke drugsverslaafde moeten kunnen doen.

Daarnaast was het een fantastisch gevoel om thuis te komen, want zo voelde het echt toen ik voor het eerst binnenkwam. Een grote familie die elkaar steunt door dik en dun. En mensen die daar werken hebben hetzelfde meegemaakt als de mensen die binnen komen. Dus er is heel veel begrip naar elkaar.

Wat ook goed is aan  Narconon is dat er geen wachtlijst is. Het kost wel wat maar je kan meteen terecht. En dat is ook heel belangrijk. Als ik iemand in mijn omgeving tegenkom die een probleem heeft met drugs zal ik deze zeker kennis laten maken met Narconon. Voor mij nummer 1. – Jeremy, ex heroine and cocaine gebruiker