Narconon | Tussen 1991 en 1994 vocht ik in de oorlog waardoor voormalig Joegoslavie uit elkaar viel……..
Afkicken in unieke huiselijke sfeer. Geen wachtlijst, direct hulp! Programma zonder medicatie. Voor hulp of vragen, bel ons: 0575-542362.
afkickkliniek, drugsverslaving, alcoholverslaving, verslavingskliniek, verslavingszorg, afkickkliniek zutphen
16417
post-template-default,single,single-post,postid-16417,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

Tussen 1991 en 1994 vocht ik in de oorlog waardoor voormalig Joegoslavie uit elkaar viel……..

07 aug Tussen 1991 en 1994 vocht ik in de oorlog waardoor voormalig Joegoslavie uit elkaar viel……..

Net zoals bij elke oorlog was ook deze er een vol bloed, pijn en ellende waarmee wij dag in dag uit geconfronteerd werden. Ik zag dat vrienden van mij verwond raakten of zelfs gedood werden. Het was heel zwaar om daarmee geconfronteerd te worden en op een dag gaf iemand mij een pil en ik slikte die pil en ik nam er nog een en nog een en jawel, het werd allemaal wat gemakkelijker.

Een jaar later ging ik naar huis toe. Zonder de pillen. Toen begon ik nachtmerries te krijgen over de oorlog en mijn overleden vrienden en de pijn kwam terug. Toen kwam er iemand bij me langs die mij vertelde dat hij iets had wat mij zou helpen. Dat probeerde ik en inderdaad, de nachtmerries hielden even op.

Maar kort daarna begon de echte nachtmerrie en deze keer was het geen droom. Ik was een verslaafde geworden. Een heroine verslaafde. Heroine begon het belangrijkste in mijn leven te worden. En na een tijd verwoestte het alles wat ik had; mijn leven, mijn gezondheid, mijn familie, mijn thuis.

In 1997 hoorde ik over Narconon. Ik ging naar Nederland om te zien wat het was. Ik had al eerder geprobeerd te stoppen maar dat was me nooit gelukt.

Maar in Narconon heb ik het wel gered. Na elke stap van het programma begon ik mij steeds beter te voelen. Ik merkte dat de oude Ivan terug kwam, alleen nu een betere Ivan. Elke stap van het programma was een nieuwe ervaring voor mij en ik begon langzaam maar zeker weer controle over mijn leven te krijgen. Ik merkte dat de “Brown devil’s dust” inderdaad alleen maar stof is en dat ik het niet nodig heb om mij beter te voelen.

Ik  woon nog steeds samen met mijn vriendin die bij mij bleef in Narconon en steeds in mij bleef geloven. Na het programma kregen wij een zoon, ik heb contact met mijn dochter uit een eerdere relatie en ik werk als toezichthouder in het flatgebouw waar ik woon in Croatië

Dit programma, dat gebaseerd is op methodes ontwikkeld door Ron Hubbard is een aanrader voor iedereen met een drugsprobleem.

Ivan