Narconon | IK GEBRUIKTE MET MIJN MAN ELKE DAG COCAINE EN WEED
Afkicken in unieke huiselijke sfeer. Geen wachtlijst, direct hulp! Programma zonder medicatie. Voor hulp of vragen, bel ons: 0575-542362.
afkickkliniek, drugsverslaving, alcoholverslaving, verslavingskliniek, verslavingszorg, afkickkliniek zutphen
16693
post-template-default,single,single-post,postid-16693,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

IK GEBRUIKTE MET MIJN MAN ELKE DAG COCAINE EN WEED

19 sep IK GEBRUIKTE MET MIJN MAN ELKE DAG COCAINE EN WEED

Dit terwijl mijn dochter boven lag te slapen. Ik had een een hele goede baan in de detailhandel. Maar door mijn verslaving functioneerde ik hier niet meer zoals ik voorheen deed. Het gevolg was dat ik geld ging stelen uit de kassa. En bijna elke dag te laat verscheen op de werkvloer. Hier was mijn  baas natuurlijk niet blij mee. Ik begon me ook te realiseren dat het zo niet meer verder kon. Ik ging hulp zoeken bij mijn familie. En godzijdank heb ik een familie die direct voor me klaar stond. Ze vonden het verschrikkelijk te weten dat ik verslaafd was, en wilde hier ook met zijn allen wat aan doen.

Ik was het leven van een verslaafde ook helemaal beu. Het afhankelijk zijn van dat ene middeltje waar je hele dag om draait. Het zoeken naar de financiële middelen om dat spul te kunnen bemachtigen. Ik ging er alles voor doen zelfs mijn spullen verkopen en mijn ouders bestelen. Toen ik dit laatste deed ging bij mij de knop om. Ik wilde er vanaf. En wilde met alle verantwoordelijkheid die ik had voor mijn dochter zorgen. Want die had mij nodig. En die had zeker niet 2 verslaafde ouders nodig. Ik ben nu meer dan 4 jaar clean.

Waarom koos ik voor Narconon? Omdat het mij vooral aansprak dat er geen medicijnen aan te pas kwamen maar vitamines.

Dit stond me aan omdat ik geen troep meer in mijn lijf wilde hebben. Dit was zeer belangrijk voor me. Ook het sauna programma vind ik geweldig. Dit zou elke drugsverslaafde moeten kunnen doen.

Daarnaast was het een fantastisch gevoel om thuis te komen, want zo voelde het echt toen ik voor het eerst binnenkwam. Een grote familie die elkaar steunt door dik en dun. En mensen die daar werken hebben hetzelfde meegemaakt als de mensen die binnen komen. Dus er is heel veel begrip naar elkaar.

Wat ook  goed is aan Narconon is dat er geen wachtlijst is. Het kost wel wat maar je kunt meteen terecht. En dat is ook heel belangrijk.

Als ik iemand in mijn omgeving tegenkom die een probleem heeft met drugs of andere verslaving, zal ik deze zeker kennis laten maken met Narconon.

Voor mij nummer 1.

 

Elke