Narconon | HET BOEK TENACITY (VOLHARDING)IS OPGEDRGEN AAN ALLE VADERS EN MOEDERS VAN VERSLAAFDEN WANT JULLIE ZIJN DE ECHTE HELDEN
Afkicken in unieke huiselijke sfeer. Geen wachtlijst, direct hulp! Programma zonder medicatie. Voor hulp of vragen, bel ons: 0575-542362.
afkickkliniek, drugsverslaving, alcoholverslaving, verslavingskliniek, verslavingszorg, afkickkliniek zutphen
16455
post-template-default,single,single-post,postid-16455,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

HET BOEK TENACITY (VOLHARDING)IS OPGEDRGEN AAN ALLE VADERS EN MOEDERS VAN VERSLAAFDEN WANT JULLIE ZIJN DE ECHTE HELDEN

10 sep HET BOEK TENACITY (VOLHARDING)IS OPGEDRGEN AAN ALLE VADERS EN MOEDERS VAN VERSLAAFDEN WANT JULLIE ZIJN DE ECHTE HELDEN

Afgelopen week kregen wij bezoek van Julie Rose, en de twee dochters van Marilyn met wie Julie het boek ” Tenacity” (Volharding) heeft geschreven. Het boek gaat over de strijd van twee moeders tegen de drugsverslaving van hun zonen. Een paar citaten uit het boek:

” Het was een prachtige dag, tenminste dat dacht ik, todat mijn dochter onder het bad een naald vond, half gevuld met heroine. Dit was het moment waarop onze wereld uit elkaar spatte in kleine stukjes. Wij waren een normaal gezin, maar dit blies ons naar een wereld waar wij nooit van hersteld zijn.

Mijn zoon Scott was een gediplomeerde timmerman die er goed uitzag. Maar.. wat kun je je vergissen, Als ik terug kijk besef ik dat ik helemaal niets wist van drugs. Ik zag niets aan hem. Ik had niets door. Ik voelde me totaal gevoelloos, ik kwam terecht in een vloedgolf van depressie die overweldigend was.

Hoe was dit toch mogelijk? Het antwoord is simpel. De macht van de heroine.”

“Iedereen die een zoon of dochter heeft die verslaafd is gaat door een hel. Om de woorden van Sir Winston Churchill te gebruiken: ‘ als je bezig bent door de hel te gaan ga dan nog even door”.

“Dit boek is opgedragen aan alle vaders en moeders van verslaafden want jullie zijn de echte helden”