Narconon | DRUGSDODEN
Afkicken in unieke huiselijke sfeer. Geen wachtlijst, direct hulp! Programma zonder medicatie. Voor hulp of vragen, bel ons: 0575-542362.
afkickkliniek, drugsverslaving, alcoholverslaving, verslavingskliniek, verslavingszorg, afkickkliniek zutphen
16721
post-template-default,single,single-post,postid-16721,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

DRUGSDODEN

28 jan DRUGSDODEN

Naar aanleiding van het NOS journaal moet me toch ECHT wat van het hart. Die cijfers over drugsdoden kloppen niet, dat kan ik u met zekerheid melden. Het zijn er meer.

Ik heb 38 jaar harddrugs gebruikt en heb in samenwerking met Stichting Narconon Nederland heel veel voorlichting gegeven over drugs en verslaving. Ik ken helaas alle ins en outs van die wereld en heel veel doden.

Er zouden veel meer voorlichtingen door ervaringsdeskundigen moeten worden gegeven omdat dat het enigste is wat werkt. Mensen weten weinig tot niets over de gevolgen van drugs- en alcoholgebruik.

Drugs zien er heel onschuldig uit. “The devil in disguise”. En  het is heel gemakkelijk om eraan verslaafd te raken en veel moeilijker om ervan af te komen.

Maar voorlichting uit boekjes zonder emotie helpt niet. En wie zal de ouders voorlichten? Want, “mijn kind doet dat niet” is een lachertje! De nieuwe synthetische drugs gaan de nekslag voor de jeugd worden en het dodental zal VEEL hoger worden. Wat vandaag illegaal is wordt door scheikundigen in hun labs morgen legaal gemaakt en is gewoon te koop in  smart shops, sexshops e. d.

Je bent verslaafd voordat je het zelf weet. En het begint altijd met eenmaal de eerste keer. Beter voorkomen als genezen dus.

Voor meer informatie kunt u mij te allen tijde bereiken via Stichting Narconon Nederland, telefoonnummer 085 8883385.

Gerda v. d. Lande

.