Narconon | Beste mensen van Narconon
Afkicken in unieke huiselijke sfeer. Geen wachtlijst, direct hulp! Programma zonder medicatie. Voor hulp of vragen, bel ons: 0575-542362.
afkickkliniek, drugsverslaving, alcoholverslaving, verslavingskliniek, verslavingszorg, afkickkliniek zutphen
16718
post-template-default,single,single-post,postid-16718,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

Beste mensen van Narconon

10 jan Beste mensen van Narconon

 

Via deze weg wil ik jullie nogmaals ontzettend bedanken voor wat jullie voor mij hebben betekend. Afgelopen jaar kwamen er bij mij veel onverwerkte trauma’s naar boven. Hierdoor liep ik enorm vast in mijn leven, waardoor ik mijn verdoving in alcohol ging zoeken. Zelf kwam ik er ondanks mijn sterke wil en motivatie niet meer uit.

Ik ben ontzettend blij dat ik jullie programma op het internet tegen kwam. Met name het feit dat er geen wachttijd was sprak mij aan. Na een korte telefonische intake en meteen daaropvolgend een persoonlijke intake, besloten we aan de slag te gaan. Al snel begonnen wij met het unieke programma va Narconon.

Er werd niet alleen gewerkt aan de verslaving, maar ook de onderliggende problematiek werd behandeld. Voor mij waren dat de trauma’s waardoor ik niet of nauwelijks meer sliep. Als ik sliep had ik last van nachtmerries.

Bij jullie heb ik mijn trauma’s kunnen aanpakken en verwerken. Geleidelijk aan verdwenen de nachtmerries en ging ik weer goed slapen. Dit zorgde ervoor dat ik mij een stuk beter voelde. Ook kreeg ik trainingen en oefeningen om mij mentaal sterker te maken. Ook dit vond ik heel fijn, aangezien ik een moeilijke ex-partner heb die vaak vervelende streken uit haalt. En dat ook zal blijven doen. Ik voel me veel sterker dan voor het volgen van het Narconon programma; ik drink niet meer en heb weer een ontzettend leuke en goede baan. Ook privé loopt alles heel goed. Jullie zijn echt van toegevoegde waarde en hebben heel veel voor mijn leven en dat van mijn partner betekend. En dit allemaal in een huiselijke sfeer.

Dank jullie wel! Ga zo door!

Vriendelijke groet,

Marieke