Narconon | ZE ZEIDEN DAT RITALINE DE PERFECTE MEDICIJN WAS…..
Afkicken in unieke huiselijke sfeer. Geen wachtlijst, direct hulp! Programma zonder medicatie. Voor hulp of vragen, bel ons: 0575-542362.
afkickkliniek, drugsverslaving, alcoholverslaving, verslavingskliniek, verslavingszorg, afkickkliniek zutphen
16642
post-template-default,single,single-post,postid-16642,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

ZE ZEIDEN DAT RITALINE DE PERFECTE MEDICIJN WAS…..

05 apr ZE ZEIDEN DAT RITALINE DE PERFECTE MEDICIJN WAS…..

12 jaar geleden was Cor op 15-jarige leeftijd in Narconon omdat hij cannabis rookte. Toen hij clean was vond hij het belangrijk om zijn ervaringen met Ritaline te delen. Hieronder dat verhaal.

“Ik ben Cor en ik ben 15 jaar oud. Op mijn 8ste werd ontdekt dat ik ADHD bleek te hebben. Toen ben ik een paar keer bij iemand geweest voor oefeningen omdat dat beter voor mij zou zijn. Maar toen ging ik verhuizen naar een andere stad dus mijn dossier moest worden opgestuurd. Maar dat werd helemaal niet gedaan. Mijn vader heeft er achteraan gebeld om uit te zoeken waar het bleef. Mijn dossier bleek kwijt geraakt te zijn. Alles moest gewoon weer opnieuw gedaan worden in mijn nieuwe woonplaats en daar had ik toen helemaal geen zin meer in en ik was daar toen erg boos over.

Maar het was toch beter als ik daar naar toe ging zeiden mijn ouders. Toen werd ik geholpen door een psychiater waar ik een paar behandelingen kreeg. En hij schreef mij toen medicatie voor (Ritaline). Ik dacht bij mezelf: “ okay..”,  weet je wel. En ze zeiden wel dat het zo’n perfect medicijn was maar dat was gewoon helemaal niet zo. Ik ben gewoon bedrogen door die mensen. Ik kreeg gewoon bijwerkingen terwijl er geen negatieve bijwerkingen hoorden te komen. Dat staat in de krant tenminste.

Maar ja, iedereen die ik ken heeft negatieve bijwerkingen van Ritaline. Ik had gewoon geen eetlust meer, at bijna niets meer, terwijl ik voordat ik die medicatie kreeg gewoon wel goed at. Ik had helemaal geen nachtrust meer door de Ritaline. Het had gewoon helemaal geen positief effect, dus daar baalde ik ook van, want ik slikte die troep wel gewoon en het ging veel slechter met mij. Ik leek net een skelet.

Toen had ik het tegen mijn moeder gezegd dat ik bijna geen nachtrust meer had en bijna niet meer at. Dus ik ging het bij de psychiater aangeven dat ik bijna niet meer at en bijna niet meer sliep. En nu komt het ergeste, ze zeiden: “ ja dat is allemaal normaal”. Dus wat mij verteld werd is gewoon complete onzin. Niets geen bijwerkingen. Die mensen die het verstrekken bedriegen de boel gewoon en dat kan gewoon niet. Ritaline is gewoon een vette dikke drugs. Het is zo verslavend als ik weet niet wat. Ik ben zelf verslaafd geweest aan drugs maar Ritaline is gewoon speed. En ik vind niet dat je Ritaline zomaar alsof het niks is aan kinderen kan geven”.

Cor is nu zelf een geweldige vader.