Narconon | Veel gestelde vragen
Afkicken in unieke huiselijke sfeer. Geen wachtlijst, direct hulp! Programma zonder medicatie. Voor hulp of vragen, bel ons: 0575-542362.
afkickkliniek, drugsverslaving, alcoholverslaving, verslavingskliniek, verslavingszorg, afkickkliniek zutphen
15643
page-template-default,page,page-id-15643,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

Veel gestelde vragen

Op dit gedeelte van de site kunt u lezen wat zoal de meest gestelde vragen zoal aan Narconon zijn.

Wat doet Narconon nog meer dan alleen mensen van drugs afhelpen?

Wij geven voorlichtingen en lezingen op diverse scholen, dorpsgemeenschappen, groepen ouders, kerken, enz. enz. . Dit gebeurt door “ervaringsdeskundigen” die uitleggen wat drugs met je doet en wat het teweeg brengt in je leven. Ze vertellen hun levensverhaal en kunnen alle vragen beantwoorden die over verslaving en drugs gaan.

 

Door middel van informatie materialen en persoonlijke ervaringen wordt deze informatie op een zeer heldere manier aan de mensen duidelijk gemaakt. Dit is tevens een zeer goede ervaring voor de cliënten zelf om te praten over zichzelf en hun drugs gerelateerde leven.

 

Wilt u een lezing van ons of meer informatie, dan kunt u contact opnemen met onderstaand adres.

 

De mensen in het programma worden geholpen met schuldsaneringen, justitiële kwesties of hulp bij problemen met andere instanties. Verder wordt er na het programma, wanneer gewenst een re-integratie project op touw gezet en wordt er nauw contact gehouden met de persoon door Narconon stafleden om op die manier zeker te maken dat het resultaat stabiel blijft.

Hoelang duurt het Narconon Programma?

In principe, als mensen het programma eerlijk doen, duurt het Narconon programma 4 tot 6 maanden.

Wat zijn de kosten van het programma?

Het Narconon programma kost 2.500 euro per maand. Wij kunnen helpen dit bedrag bij elkaar te krijgen.

Is Narconon een onderdeel van de Scientology kerk of enige andere religie?

Wij werken met een afkickprogramma gebaseerd op de werken van L. Ron Hubbard, tevens grondlegger van de Scientology filosofie. Wij zijn de Scientology Kerk ook erkentelijk voor de hulp en support die wij van hun door de jaren heen mochten ontvangen.

 

Bovendien willen wij ons respect betuigen voor kerken in het algemeen die zich bezighouden met de strijd tegen drugs en die proberen het enorme menselijk leed te verzachten dat veroorzaakt wordt door drugsverslaving.