Narconon | WE WAREN OP ZOEK NAAR HULP VOOR ONZE ZOON….
Afkicken in unieke huiselijke sfeer. Geen wachtlijst, direct hulp! Programma zonder medicatie. Voor hulp of vragen, bel ons: 0575-542362.
afkickkliniek, drugsverslaving, alcoholverslaving, verslavingskliniek, verslavingszorg, afkickkliniek zutphen
16703
post-template-default,single,single-post,postid-16703,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

WE WAREN OP ZOEK NAAR HULP VOOR ONZE ZOON….

23 nov WE WAREN OP ZOEK NAAR HULP VOOR ONZE ZOON….

Bij alle centra waar wij om hulp vroegen moest hij  meekomen, maar hij wilde toen niet mee dus dat was al een probleem .. we hebben dan toch 2 instellingen bezocht  maar vonden die onpersoonlijk.

Ondertussen had ik al naar Narconon gebeld en mochten we daar komen op gesprek en zonder onze zoon. Nadat we bij Narconon geweest waren , hadden we een goed gevoel over de werkwijze en het huis zelf en de directie en het personeel … dus in de auto zeiden we tegen elkaar, als ze hem ergens kunnen helpen is het bij Narconon.

Dus hebben we het ‘s avonds tegen onze zoon gezegd en omdat wij zo positief waren , ik had ook gezegd dat het een gewoon huis was en geen kliniek, wou hij wel mensen van Narconon ontmoeten. Dus heb ik teruggebeld naar Narconon en hebben we afgesproken dat medewerkers van Narconon direct de volgende dag naar ons thuis gingen komen voor een gesprek …

Dan is de onder-directeur Daan op bezoek gekomen en hij heeft met onze zoon gesproken .. en dan ging hij akkoord om naar Narconon te gaan om van zijn verslaving af te komen. Na het weekend hebben we hem dan direct naar Narconon gebracht.

Het goede aan Narconon was ook dat hij direct opgenomen kon worden. Hij was er klaar voor, hij wou ook afkicken en hij kon direct bij Narconon terecht. Bij die andere instellingen is er een wachtlijst  en als de persoon zelf niet meekomt geven ze wel uitleg maar ze verwachten dan dat je nadien komt met die persoon. De stafleden van Narconon zijn zelf bij ons geweest, dus Daan heeft onze zoon in zijn vertrouwde omgeving opgezocht .. ik denk dat dat ook een soort band schept met een verslaafde.

Ik had ook toen onze zoon bij Narconon was altijd een goed gevoel, omdat er altijd iemand aanwezig was, met name Joanna, de directrice die altijd klaarstond voor onze zoon en voor ons als we vragen hadden.

Als wij belden en er was even geen medewerker beschikbaar werden wij altijd terug gebeld. Dat is ook heel belangrijk vind ik, niet alleen voor de verslaafde maar ook voor zijn familie! Het gevoel dat je er niet alleen voor staat, dat er professionele mensen zijn die je kind daarbij helpen en genezen. Want zelf kun je niets doen.

Er was ook altijd op alles een goede controle plus het feit dat het er niet als een kliniek uitzag – zo kil – maar als een huis, een thuis .. dat denk ik was voor onze zoon ook heel belangrijk en natuurlijk ook het programma. We zagen onze zoon week na week er beter uitzien .. een hele andere jonge man na een paar maanden ! Nog steeds heeft onze zoon af en toe contact met Joanna. Dat is voor hem heel goed denk ik. Dank jullie wel!!!

  • Daniëlle van Steenderen

.

.