Narconon | WAAROM IK GEKOZEN HEB VOOR NARCONON
Afkicken in unieke huiselijke sfeer. Geen wachtlijst, direct hulp! Programma zonder medicatie. Voor hulp of vragen, bel ons: 0575-542362.
afkickkliniek, drugsverslaving, alcoholverslaving, verslavingskliniek, verslavingszorg, afkickkliniek zutphen
16690
post-template-default,single,single-post,postid-16690,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

WAAROM IK GEKOZEN HEB VOOR NARCONON

14 sep WAAROM IK GEKOZEN HEB VOOR NARCONON

Ik heb gekozen voor Narconon omdat Narconon het beste afkickcentrum is.. je voelt je daar gelijk thuis En dat vond ik heel belangrijk. Ik voelde me daar gelijk om mijn gemak. En hoe ze met mensen om gaan vind ik geweldig ! Ik heb daar heel veel geleerd, ik ben mezelf tegen gekomen en het heeft me heel veel geholpen. En dat zal ik nooit vergeten. Ook niet hoe goed het daar was. De tijd dat ik daar zat vond ik echt super. Ik voelde me op mijn gemaak door hoe ze daar te werk gaan.

Daarom vind ik dat NARCONON OP NR 1 staat ! En ik  wil hun graag bedanken voor de juiste hulp die ik daar heb gekregen waardoor ik geworden ben wie ik nu ben:  super gelukkig en ik heb nu daardoor een heel goed leven.

 

Angele.