Narconon | VOOR ONZE ZOON WAREN WIJ AL EEN TIJD OP ZOEK NAAR EEN GESCHIKT PROGRAMMA…
Afkicken in unieke huiselijke sfeer. Geen wachtlijst, direct hulp! Programma zonder medicatie. Voor hulp of vragen, bel ons: 0575-542362.
afkickkliniek, drugsverslaving, alcoholverslaving, verslavingskliniek, verslavingszorg, afkickkliniek zutphen
16568
post-template-default,single,single-post,postid-16568,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

VOOR ONZE ZOON WAREN WIJ AL EEN TIJD OP ZOEK NAAR EEN GESCHIKT PROGRAMMA…

17 jan VOOR ONZE ZOON WAREN WIJ AL EEN TIJD OP ZOEK NAAR EEN GESCHIKT PROGRAMMA…

 

Half 2001 zagen wij een TV uitzending, waarin een vrouw een heel duidelijk beeld schepte van wat een verslaafde meemaakt en op welke manier haar stichting daarbij kan helpen.

Voor onze zoon waren wij al een tijd op zoek naar een geschikt programma en wij maakten een afspraak met deze mevrouw, Joanna Kluessien van Stichting Narconon in Zutphen.

Wij kregen een duidelijke uitleg over het programma en ook hoorden wij voor het eerst over het feit dat drugsresten in de vetweefsels van het lichaam blijven zitten en weer in de bloedbaan kunnen komen jaren nadat iemand opgehouden is drugs of alcohol te gebruiken. Hierdoor kan iemand weer een enorme behoefte krijgen aan drugs of alcohol. Narconon gebruikt een intensief saunaprogramma om dit op te lossen.

Ook haar verhaal over andere triggers waardoor iemand kan terugvallen en hoe dit behandeld wordt op het Narconon programma,  gaf voor ons een teken dat dit weleens een hele goede beslissing zou zijn om onze zoon daarheen te brengen.

Dat gaat niet zomaar, eerst nog een paar andere instanties bekeken en de laatste was een houten barak. Terug naar huis zeiden wij tegen hem, of de barak of Narconon. Dan Narconon antwoordde hij. Meteen gebeld en de volgende dag meteen naar Narconon gebracht.

De eerste paar dagen mochten wij geen contact hebben, hij had het zwaar genoeg. Na 2 weken zijn wij op bezoek gegaan en hij zat in de sauna. Wij roken ook echt de drugs die eruit kwamen. Maar hij kwam goed naar buiten, hij begon zichzelf weer te zijn.

De maanden daarop bleven moeilijk, de boze buitenwereld blijft lokken, maar met behulp van Narconon is het hem toch gelukt om niet terug te vallen.

Tot grote opluchting van hemzelf, maar ook van ons.

Joanna en Narconon hebben zijn leven drastisch veranderd en ook ons leven.

Het is niet altijd gemakkelijk geweest, maar het resultaat en het jarenlange werk wat hij voor Narconon gedaan heeft, geeft ons nog steeds een goed gevoel.

Wij waarderen Narconon en Joanna en zijn hen ontzettend dankbaar dat wij onze zoon weer terug hebben en kunnen en willen Narconon zeer aanbevelen!

Paul en Anneke, ouders van Mark