Narconon | VAN MIJ HAD NIEMAND VERWACHT DAT IK DRUGSVERSLAAFD ZOU RAKEN
Afkicken in unieke huiselijke sfeer. Geen wachtlijst, direct hulp! Programma zonder medicatie. Voor hulp of vragen, bel ons: 0575-542362.
afkickkliniek, drugsverslaving, alcoholverslaving, verslavingskliniek, verslavingszorg, afkickkliniek zutphen
16450
post-template-default,single,single-post,postid-16450,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

VAN MIJ HAD NIEMAND VERWACHT DAT IK DRUGSVERSLAAFD ZOU RAKEN

30 aug VAN MIJ HAD NIEMAND VERWACHT DAT IK DRUGSVERSLAAFD ZOU RAKEN

Ik ben Gerda en 35 jaar af en aan verslaafd aan harddrugs.

Slechts één kliniek kon mij helpen omdat zij dat echt wilden. Narconon in Zutphen. Met hen geef ik gratis al 20 jaar overal drugsvoorlichting, interviews en lezingen over drugs op scholen, in jeugdgevangenissen, bij politie en ouderverenigingen en in ALLE media als ervaringsdeskundige. Door middel van mijn levensverhaal te vertellen begrijpen mensen WAAROM drugs zo gevaarlijk zijn.

Overal je was buiten hangen went nooit. Maar sinds in 1996 mijn vriend ineens onverwacht overleed aan een overdosis heroine wil ik toch ALLE kinderen proberen te behoeden voor drugsverslaving.

Het drugsprobleem wordt steeds groter. Er komen steeds meer verschillende drugs op de markt en door de crisis komen er ook steeds meer dealers.

Drugs zijn tegenwoordig overal aanwezig en zien er heel onschuldig uit. In alle lagen van de bevolking is drugsverslaving een probleem.

Van mij had NIEMAND verwacht dat ik drugsverslaafd zou raken. Ik was een lief voorbeeldig kind uit een net milieu in een klein dorpje dat goed kon leren. Alles mee om een goed leven te krijgen.Totdat ik in een rebelse puber veranderde die begon op te trekken met avontuurlijke kids met drugs.

Het begon met een jointje en eindigde met heroine. Binnen twee jaar was ik hartstikke verslaafd.

Niets lukte om ervan af te komen totdat ik in 1993 bij Narconon terechtkwam. Hopeloos en zonder vertrouwen. De eerste twee maanden wilde ik alleen maar weg, weg, weg. Maar door veel aandacht van Narconon stafleden die zelf ook allemaal verslaafd waren geweest bleef ik toch in Narconon. In de sauna moest ik een paar weken zweten. Alle gifstoffen zweette ik er letterlijk uit. En na die paar weken voelde ik mij voor het eerst in 10 jaar weer mens. Een sterk mens met twee benen op de grond. En toen kreeg ik de smaak van het leven zonder drugs eindelijk te pakken en maakte ik het hele Narconon programma af.

Vandaag de dag woon ik in Zutphen en gaat het redelijk goed met me. Ik heb al jarenlang mijn huis, tuin, kat, voorlichtingswerk. Zo’n stabiel leven had ik VOOR Narconon nooit!

Ik wil ouders en kinderen blijven wijzen op de gevaren van drugs. Want met drugsvoorlichting is het BETER VOORKOMEN DAN GENEZEN! Het enige wat uiteindelijk kan helpen voorkomen dat er nog meer kinderen verslaafd raken aan drugs zijn voorlichtingen door mensen die zelf drugs hebbe gebruikt.. Zij hebben drugsverslaving aan den lijve ondervonden en weten daarom door te dringen tot kinderen.