Narconon | VAN DRUGSVERLSLAAFDE TOT CROWD CONTROL MANAGER
van drugsverslaafde naar crowd control manager
drugsverslaafde,afkickkliniek,afgekickt,drugsverslaafd
15977
post-template-default,single,single-post,postid-15977,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

VAN DRUGSVERSLAAFDE NAAR CROWD CONTROL MANAGER

04 apr VAN DRUGSVERSLAAFDE NAAR CROWD CONTROL MANAGER

Ik zit hier van mijn vrije dag te genieten nadat ik hard gewerkt heb in London bij de Olympische Spelen.

O mijn God, ik moet net denken hoe ik twaalf jaar geleden nog in de goot lag. Mijn drie kinderen waren van mij afgepakt en ik was zwaar verslaafd aan heroine. Ik had zestien jaar lang heroine gebruikt. Ze gaven me al methadon toen ik 14 was.

Ik probeerde vaak af te kicken, maar het lukte me nooit. De artsen in de afkickkliniek zeiden dat ik een hopeloos geval was. Iedere keer dat het fout ging met een afkickprogramma gaven ze me gewoon extra methadon en slaappillen. Ik was net een zombie. Maar toen de kinderen van me afgepakt werden wist ik dat ik moest stoppen, maar niemand wilde me meer helpen. De artsen zeiden dat ik de rest van mijn leven methadon moest blijven gebruiken.

Mijn vader hoorde over Narconon in Nederland en ik besloot erheen te gaan. Dat was de beste beslissing die ik ooit in mijn leven gemaakt heb.

Ik zal niet liegen, het was erg moeilijk.

Nadat ik lichamelijk was afgekickt, begon ik aan een sauna programma. Dat was ongelooflijk. Het was net alsof ik opnieuw geboren werd. De sessies daarna waren ook ongelooflijk en ik kon een nieuwe start maken.

Ik werk nu heel hard, ik heb een prachtig huis en ik heb mijn kinderen weer terug.

Het ene moment lag ik, drugsverslaafd, in de goot. Het volgende ben ik een crowd control manager bij de Olympische Spelen.

SK uit Dublin