Narconon | Preventieweek bij Narconon
Afkicken in unieke huiselijke sfeer. Geen wachtlijst, direct hulp! Programma zonder medicatie. Voor hulp of vragen, bel ons: 0575-542362.
afkickkliniek, drugsverslaving, alcoholverslaving, verslavingskliniek, verslavingszorg, afkickkliniek zutphen
16237
post-template-default,single,single-post,postid-16237,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

Preventieweek bij Narconon

16 jul Preventieweek bij Narconon

Mijn dochter die inmiddels 19 is heeft op haar 14e een preventie week gedaan bij Narconon in Zuthpen. Voordat ze hier naar toe ging was ze een meeloopster en wilde er graag bij horen. Om die reden begon zal al voorzichtig te experimenteren met alcohol en drugs (joints). Als moeder zag ik dit met lede ogen aan en maakte me zorgen om haar toekomst. Op school deed ze het niet goed en ging steeds verder in niveau naar beneden.

Een week Narconon, ach…… baat het niet dan schaadt het niet was mijn eerste gedachte. Wie weet, maar wat kan een week nou doen?

thQWT7QFAIToen ze terugkwam wist ik niet wat ik zag. Een meisje die wist wat ze wilde, die voor haar eigen mening durfde uit te komen, die absoluut geen drugs wilde gaan gebruiken omdat ze de gevaren ervan echt had gezien.

De eerste tijd bleef ik nog zeer oplettend en was bang dat ze weer in de ban zou komen van haar oude vriendenkring.

 

Tot mijn verbazing liet ze die links liggen of turnde ze om in ook “stoere-niet-gebruikers.” Haar diploma haalde ze glansrijk en het MBO deed ze in verkorte tijd. Op het MBO gebruikte 95% van haar klasgenoten drugs. Zij weigerde stelselmatig en gaf de groep aan hoe belachelijk het is om die troep in je lijf te gooien.

Nu 5 jaar later is het een zelfstandige pittige dame, die nog steeds precies weet wat ze wil, anti-drugs is, geen druppel alcohol drinkt, direct na haar diploma een baan had en hier al met groot succes 1,5 jaar werkt, een lief vriendje heeft die door haar ook volledig anti-drugs is geworden en amper drinkt.

Kortom: een week preventie bij Narconon heeft haar toekomst zonneschijn, vreugde en succes gebracht.

Veel liefs,

Een gelukkige moeder