Narconon | OP EEN GEGEVEN MOMENT KON IK NIET MEER NAAR MEZELF IN DE SPIEGEL KIJKEN…….
Afkicken in unieke huiselijke sfeer. Geen wachtlijst, direct hulp! Programma zonder medicatie. Voor hulp of vragen, bel ons: 0575-542362.
afkickkliniek, drugsverslaving, alcoholverslaving, verslavingskliniek, verslavingszorg, afkickkliniek zutphen
16505
post-template-default,single,single-post,postid-16505,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

OP EEN GEGEVEN MOMENT KON IK NIET MEER NAAR MEZELF IN DE SPIEGEL KIJKEN…….

02 nov OP EEN GEGEVEN MOMENT KON IK NIET MEER NAAR MEZELF IN DE SPIEGEL KIJKEN…….

 

Het Narconon programma is voor mij een ongelooflijke ervaring geweest. Er waren goede dagen en slechte dagen, maar uiteindelijk, als ik erop terugkijk waren er meer goede dagen.

Twee,  drie jaar lang probeerde mijn familie mij naar Narconon te krijgen. Maar ik had altijd wel een smoes om niet te hoeven gaan.

Op een gegeven moment kon ik niet meer in de spiegel naar mezelf kijken. Ik haatte de persoon die ik zag. Ik schaamde me dood. Ik kon mezelf niet meer herkennen. Wie ik was en hoe ik was geworden door mijn drugsgebruik.. Ik had geen normen en waarden meer, ik had mijn integriteit verloren. Ik had me nog nooit zo waardeloos gevoeld en ik wist dat ik op de een of andere manier hieruit moest zien te komen.

Gelukkig heb ik een familie die onvoorwardelijk van mij houdt en die, ondanks alle verdriet dat ik veroorzaakt heb, in mij bleef geloven. Dankzij mijn familie durfde ik aan mezelf toe te geven dat ik een drugsprobleem had en dat ik de controle over mijn leven was kwijt geraakt.

Voor mij was dit het moeilijkste wat ik ooit gedaan heb. Ik ben van nature vrij trots, dus het was voor mij heel zwaar om te moeten toegeven dat echt hulp nodig had.

Dus, ik ging voor het eerst in mijn leven naar een afkickcentrum. Ik wist niet wat mij te wachten stond en, als ik helemaal eerlijk ben, was ik ook een beetje bang.

Toen ik in Narconon Zutphen aan kwam werd ik heel hartelijk verwelkomd. Om helemaal eerlijk te zijn, was Narconon een heel aangename verrassing, want ik had echt eerder iets verwacht dat meer op een gevangenis of een ziekenhuis zou lijken. Maar Narconon was meer een tweede thuis.

Tijdens het programma kreeg ik een hechte band met de stafleden en de andere mensen die het Narconon programma volgden. Ik heb een paar geweldige vrienden voor het leven gekregen.

Naarmate de tijd verstreek begon ik te merken dat ik weer controle over mijn leven begon te krijgen. Ik begon weer hoop voor de toekomst te krijgen en dit was eigenlijk best wel een geweldig gevoel nadat ik zolang zonder hoop had geleefd.

En nu ga ik aan de volgende fase van mijn leven beginnen.

Ik geniet weer zo van het leven en ik voel mij sterker dan ooit. Als je door drugs zo onderuit bent gegaan en je bent jezelf zo helemaal kwijt geraakt dan is het heel moeilijk om daaruit te komen. Maar als je de kracht hebt gevonden om uit je eigen persoonlijke hel te komen dan wil je er echt niet meer in terecht komen. Vanaf het moment dat je eruit bent gekomen is het leven zoveel mooier en ga je het zo waarderen.

Voor zoveel jaren was mijn leven saai en zonder enige hoop, zonder enig perspectief. Ik was alleen maar negatief en ik twijfelde enorm aan mezelf. Ik had een hekel aan het leven. Maar ik besef nu dat ik alleen maar een hekel had aan mezelf.

Ik kan nu weer zien hoe mooi het leven is Ik heb weer dromen,ik heb weer plannen en ik heb weer de kracht om er keihard tegen aan te gaan. Ik kan weer genieten van alle mooie dingen die het leven te bieden heeft.

Karim