Narconon | Mishandeld, verslaafd, uit huis gezet, afgekickt, getrouwd
Afkicken in unieke huiselijke sfeer. Geen wachtlijst, direct hulp! Programma zonder medicatie. Voor hulp of vragen, bel ons: 0575-542362.
afkickkliniek, drugsverslaving, alcoholverslaving, verslavingskliniek, verslavingszorg, afkickkliniek zutphen
15991
post-template-default,single,single-post,postid-15991,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

Mishandeld, verslaafd, uit huis gezet, afgekickt, getrouwd

16 apr Mishandeld, verslaafd, uit huis gezet, afgekickt, getrouwd

IK BEN GEADOPTEERD TOEN IK 10 MAANDEN WAS UIT JOEGOSLAVIE HETWAS MEI 1975.

Mijn biologische moeder was erg jong. Toen ze mij kreeg ze was 17 jaar.

Ik ben geadopteerd door Nederlandse ouders. Toen me dat verteld werd vond ik dat heel erg. waarom wilde mijn moeder mij niet bij haar houden?

Heel veel ruzie met mijn pleegouders gehad. Toen ik in de pubertijd kwam wilde ik weten waar ik vandaan kwam, wie mijn moeder was en waarom mijn moeder mij niet wilde houden.

narconon-blog-1Mijn pleegouders konden mij niet aan. Ik kwam in opvanghuizen terecht, daarna doorgestroomd naar kamertraining en daar ging het helemaal mis.
Ik ben eruit gezet en ik leefde op straat. niemand keek naar mij om en ik begon te blowen.
Ik kreeg allerlei verkeerde vriendjes. Bij een van die vriendjes kreeg ik een zoontje. maar ik moest op een gegeven moment samen met mijn zoontje voor hem vluchten omdat hij zo gewelddadig was.

 

narconon-blog-2Ik was ondertussen wel hash, coke, pillen en speed gaan gebruiken.
Ik ging werken bij een intertoys spelletjes fabriek waar ik steef tegen het lijf liep.
en wij kregen een relatie.
en steef en ik gebruikten samen.
Steef is bij mij ingetrokken en een jaar later kregen we een tweeling.

 

Nadat de tweeling thuis kwam werden we heel erg in de gaten gehouden door het consultatie buro en wij moesten onze tweeling ter observatie naar het ziekenhuis brengen.
en een week later waren ze weg uit het ziekenhuis bij pleegouders.

We gingen kapot. we konden niet eens afscheid van onze kinderen nemen.

En toen ging het helemaal mis. cherino, mijn zoontje, werd drie maanden later uit huis geplaatst. drie kinderen in drie maanden kwijt.. wat toen door ons heen ging is niet te beschrijven. toen hebben we ons kop in de wind gegooid. We gebruikten veel om er maar niet aan hoeven denken, we konden op een gegeven moment niet onze rekeningen betalen en we kwamen op straat terecht.

narconon-blog-3We gingen wonen in een kraakpand. wat een hel! steef gebruikte zo veel dat hij in het ziekenhuis terecht kwam. hij lag in coma. hij is eruit gekomen gelukkig en zijn moeder en vader stonden bij het bed. daar had hij ook geen contact meer mee en nu gelukkig wel weer.

 

 

We kwamen bij zijn zus op visite en zij had een artikel in het blad margriet gelezen over afkick progamma narconon en we hebben het er samen over gehad. we zeiden tegen elkaar: als we gaan, gaan we samen. Met mijn schoonouders over gehad en ik heb gebeld we konden al snel komen voor een gesprek . daar hebben ze ons uitgelegd hoe het progamma werkt en dat stond ons wel aan.
we zijn op 18 juli 2006 met het programma begonnen.

We hebben het wel zwaar gehad. je komt je zelf echt tegen. je gaat zien waar het precies fout is gegaan in je leven. het programma is zeer goed.

We hebben het hele programma gedaan en zijn ook weekendjes naar huis gegaan. tijdens het programma ben ik op zoek gegaan naar een huisje en dat kregen we.

Ik ben ook zwanger geraakt en op 19 juli 2007 is ons zoontje geboren. een hele lieve jongen is het. twee van de kinderen van steef wonen inmiddels ook bij ons en we hebben regelmatig contact met de drie andere kinderen.

Ik ben zo blij dat wij afgekickt zijn van de drugs en daar ben ik de directie en stafleden nog eeuwig dankbaar voor.
we zijn nu bijna 9 jaar clean en we zijn ook getrouwd in 2008.