Narconon | MIJN DOCHTER IS WEER TERUG!!!!!
Afkicken in unieke huiselijke sfeer. Geen wachtlijst, direct hulp! Programma zonder medicatie. Voor hulp of vragen, bel ons: 0575-542362.
afkickkliniek, drugsverslaving, alcoholverslaving, verslavingskliniek, verslavingszorg, afkickkliniek zutphen
16478
post-template-default,single,single-post,postid-16478,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

MIJN DOCHTER IS WEER TERUG!!!!!

11 okt MIJN DOCHTER IS WEER TERUG!!!!!

Drie jaar lang, niet weten waar ze is, wat ze doet, met wie ze is.

Het begon met een “onschuldig jointje”. Ja onschuldig. Dat spul grenst tegenwoordig aan harddrugs en heeft niets met onschuld te maken. Samen met het volstrekt verkeerde vriendje ging het van kwaad tot erger. Het duurde even voordat ik echt begreep dat ik mijn dochter onder drugsverslaafd kon scharen. Alles probeerde ik om dit te doorbreken. Niets mocht baten. Tot op een dag…..

Midden in de nacht werd ik gebeld door een Rotterdamse taxichauffeur (ik ben die man nog steeds dankbaar). Hij had mijn dochter in zijn taxi en of hij vroeg of hij haar naar Amsterdam mocht brengen. Ik was allang blij dat hij haar had opgepikt duidelijk onder invloed van drugs. Vijf uur ’s ochtends kwam ze thuis.

Als goed getrainde hulpverlener wist ik dat ik niets moest zeggen. Gewoon even bij laten komen en dan verder kijken. Aan het eind van de ochtend was ze aanspreekbaar en ze stemde ermee in mee naar Zutphen te rijden, naar Narconon. Ik wist dat dit een van de weinige methodes was, zo niet de enige, waar ze niet de ene drug met de andere vervangen (zoals methadon, of psychiatrische medicijnen; daar geloof ik totaal niet in. En terecht). Bij Narconon werden we hartelijk ontvangen, Geen wachtlijst, direct starten, effectief programma, gezond verstand.

Mijn dochter ging daar intern en begon aan het programma. Al snel zag ik de verandering. Ze kwam me vertellen wat er de afgelopen 3 jaar was gebeurd (nog iets erger dan ik in mijn ergste dromen had vermoed), ze begon schoon schip te maken, ze kreeg weer haar eigen kleur op haar huid, haar ogen gingen weer stralen, haar haar werd weer mooi, ze werd weer een mooie meid. Ze werd zelfs volwassen! Ze kreeg zelf ook echt door dat drugs moordend zijn. Ze ging lezingen op scholen geven, interviews op radio en in kranten.

Gaandeweg het programma zag ik haar steeds stabieler worden tot op het punt, bijna op het eind van het programma dat ze klaar was om op eigen benen te gaan staan. Nu, vijf jaar later, heeft zij een baan, een lieve vriend en een eigen huis. Zij is weer TERUG!!!!

Zonder het Narconon programma, met de liefde en aandacht, met een geweldig uitgekiende methode, weet ik niet hoe haar toekomst eruit had gezien. Nu ziet deze er in ieder geval zonnig en rooskleurig uit.

C.G.