Narconon | IK WAS VERSLAAFD EN DOODZIEK VAN HET LEVEN DAT IK LEIDDE…
Afkicken in unieke huiselijke sfeer. Geen wachtlijst, direct hulp! Programma zonder medicatie. Voor hulp of vragen, bel ons: 0575-542362.
afkickkliniek, drugsverslaving, alcoholverslaving, verslavingskliniek, verslavingszorg, afkickkliniek zutphen
16631
post-template-default,single,single-post,postid-16631,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

IK WAS VERSLAAFD EN DOODZIEK VAN HET LEVEN DAT IK LEIDDE…

24 mrt IK WAS VERSLAAFD EN DOODZIEK VAN HET LEVEN DAT IK LEIDDE…

Iedere dag weer draaide alles om hoe ik aan geld kon komen voor drugs.

Dit is wat verslaving is. Totale wanhoop gevolgd door korte periodes van vergetelheid.

Vriendschappen die nep zijn, glimlachen die nep zijn, beloftes die je niet nakomt, de mensen die je dierbaar zijn die je continu kwetst, de verkeerde mensen met wie je om moet blijven gaan om aan je drugs te komen.

Ik kon eerst nog wel blijven werken, maar al snel begon ik aan een paar mensen drugs te verkopen. Dit werden er steeds meer en uiteindelijk werkte ik voor een criminele organisatie en verkocht ik drugs op grote schaal. Daarna was ik dakloos en vertrouwde ik niemand.

Ik dacht namelijk dat ik mijn probleem had opgelost omdat ik dacht dat ik een manier had gevonden om aan meer geld en drugs te komen dan ik ooit zou kunnen opmaken, maar ik onderschatte de aard van het beestje dat verslaving heet. Iedere keer zak je dieper en dieper.

Toen ik aan het Narconon programma begon was ik helemaal gebroken. Ik ging erheen omdat mijn familie dat van mij eiste. Ik geloof dat Narconon het zevende centrum was waar ik heen ging.

Ik begon aan het Narconon programma met alle emotionele bagage van een leven van  misdaad, drugsgebruik, liegen en bedriegen en mislukte pogingen om clean te worden.

Ik ging ervan uit dat het mij niet zou lukken, dat ik weer volop zou gaan gebruiken.

Het heeft ook even geduurd voordat ik mij weer een beetje mens begon te voelen. Toen ging het steeds een beetje beter en op een ochtend werd ik wakker en ik merkte dat ik de nacht ervoor was gaan slapen zonder me ongemakkelijk te voelen en trek te hebben in drugs.

Ik had niet liggen hopen dat ik maar in slaap zou vallen zodat ik maar niet aan drugs zou hoeven te denken. Ik was gewoon in slaap gevallen en toen ik die ochtend wakker werd voelde ik me goed.

Ik ging door met het programma en tijdens de Objectieve oefeningen realiseerde ik me dat het goed met mij ging en dat het goed met mij zou blijven gaan zolang ik de juiste keuzes zou blijven maken. Ik zag hoe ik nu was en dat beviel mij. En toen besefte ik dat ik geen drugs meer nodig had. Op dat moment voelde ik letterlijk dat die enorme bagage weg was. Vroegere mislukkingen deden er niet meer toe. Ik ging ervan uit dat het in de toekomst beter zou gaan. Het was nu tijd om vooruit te kijken en ik wist dat ik het zou redden.

Later in het programma leerde ik hoe ik bepaalde problemen aan moest pakken. In het leven maak je fouten, je schat dingen verkeerd in, maar voor mij was het belangrijk om te leren hoe ik met die fouten om moest gaan zodat ik niet helemaal uit zou glijden. In Narconon heb ik geleerd hoe je je fouten kunt herstellen en weer verder kunt gaan.

Door wat ik in het Narconon programma heb geleerd leid ik nu, jaren later, een gelukkig en clean leven. Ik ben heel gelukkig getrouwd, ik ben succesvol in mijn werk en ik geniet heel erg van het leven.

George