Narconon | IK HEB TWEE MAANDEN GELEDEN DE BESLISSING GENOMEN MIJN LEVEN DRASTISCH TE VERANDEREN
Afkicken in unieke huiselijke sfeer. Geen wachtlijst, direct hulp! Programma zonder medicatie. Voor hulp of vragen, bel ons: 0575-542362.
afkickkliniek, drugsverslaving, alcoholverslaving, verslavingskliniek, verslavingszorg, afkickkliniek zutphen
16664
post-template-default,single,single-post,postid-16664,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

IK HEB TWEE MAANDEN GELEDEN DE BESLISSING GENOMEN MIJN LEVEN DRASTISCH TE VERANDEREN

25 apr IK HEB TWEE MAANDEN GELEDEN DE BESLISSING GENOMEN MIJN LEVEN DRASTISCH TE VERANDEREN

Ik was niet gelukkig en was maar alleen zonder mijn kinderen en alleen maar mensen om mij heen die mij gebruikten.

Ik gebruikte drugs om mijn ellende weg te drukken maar ik wist wel dat dat niet de oplossing was, dus daarom het besluit genomen om naar Narconon te gaan en gelukkig werd ik daar met open armen ontvangen door Joanna en de rest.
Nu, twee maanden later, ben ik klaar met het sauna programma en ik voel me stukken beter, ik zit bij de staf en kan nu ook nog eens wat terug doen voor de maatschappij. Ik vind het geweldig om mensen te helpen en daarnaast het programma af te maken en geloof me dat dit voor mij heeft geholpen en weet ook dat veel meer mensen hier baat bij kunnen hebben en ik wil daar ook onderdeel van zijn.

Hierdoor valt alles weer zoals het hoort voel en heb ik bijvoorbeeld weer contact met mijn dochters.ik voel me sterk in mijn doen en laten. Ik voel me weer mens dankzij dit programma.

J. Bufus