Narconon | Ik ging de verkeerde mensen vertrouwen
Ik ging de verkeerde mensen vertrouwen daaro ben ik in de drugswereld beland toen ik 13 jaar was.
drugs, pillen, overdosis, coma
16231
post-template-default,single,single-post,postid-16231,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

Ik ging de verkeerde mensen vertrouwen

16 jul Ik ging de verkeerde mensen vertrouwen

Ik heet Stefan, ik ben 38 jaar. Ik werd als kind heel veel gepest en getreiterd. Dus toen ben ik gaan zoeken naar leuke mensen om mij heen. Aangezien ik de verkeerde mensen ging vertrouwen ben ik in de drugswereld beland toen ik 13 jaar was.

images9WJ3LCQGHet begon met en biertje drinken, een jointje roken om “erbij te horen”, om geaccepteerd te worden in een bepaalde groep, niet wetende dat deze mensen alleen maar bezig waren geld aan mij te verdienen. Langzamerhand is dat erger worden, totdat ik op mijn 18e in aanraking kwam met cocaïne, speed, pillen.

Zo is langzaam aan mijn leven afgebroken in plaats van opgebouwd. Ik kreeg allerlei losse relaties en daaruit heb ik meerdere kinderen gekregen.

Ik ben altijd wel blijven werken om mijn dingen te bekostigen en te blijven leren, totdat ik op mijn 29e mijn huidige partner tegen kwam.

Doordat het verleden ons bleef achtervolgen hebben we onze koppen dieper in het zand gestoken en is het zover uit de hand gelopen dat we alles kwijt zijn geraakt en als kraker moesten gaan leven. Dat is een verschrikkelijke nare tijd geweest en toen ik 32 was heb ik een overdosis gekregen en ben ik in een coma in het ziekenhuis terecht gekomen. Toen ik uit de coma bij kwam ging er een belletje rinkelen van joh, dit moet genoeg zijn.

Toen kwam mijn zus met een artikeltje uit de MARGRIET over Narconon en daar hebben wij op gereageerd en daar zijn wij heen gegaan. Dus wij zin vanaf 19 juli 2006 het programma gaan volgen en met veel succes hebben wij het programma afgesloten op 17 april 2007.

Ik ben terug gegaan naar Gouda, waar ik altijd gewoond heb, en heb daar mijn leven weer op de rit gebracht. Ik heb een goede baan gekregen en een mooi huis met alles erop en eraan. Ik ben herenigd met mijn kinderen. Ik werk ook al vijf jaar as vrijwilliger in Narconon omdat ik andere mensen die ook problemen hebben (gehad) net zo’n leuk leven gun als ik zelf heb nu.

Ik ben op 13 juni 2008 voor de wet en voor een Christelijke kerk getrouwd en ik heb er nog een kind bij gekregen.

Ik hoop dat mensen die een verslaving hebben dezelfde slimme keuze maken die ik gemaakt heb – naar Zutphen komen om het Narconon programma te volgen.

Voor meer informatie:

Stichting Narconon Nederland Deventerweg 93 7203 AD ZUTPHEN telefoon: 0575 542 362, e-mail: info@narconon.nl