Narconon | HOE IK MIJN GHB GEBRUIK VERBORG VOOR MIJN OUDERS
Afkicken in unieke huiselijke sfeer. Geen wachtlijst, direct hulp! Programma zonder medicatie. Voor hulp of vragen, bel ons: 0575-542362.
afkickkliniek, drugsverslaving, alcoholverslaving, verslavingskliniek, verslavingszorg, afkickkliniek zutphen
16384
post-template-default,single,single-post,postid-16384,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

HOE IK MIJN GHB GEBRUIK VERBORG VOOR MIJN OUDERS

03 jun HOE IK MIJN GHB GEBRUIK VERBORG VOOR MIJN OUDERS

Omdat ik niet wou dat mijn ouders wisten dat ik GHB gebruikte, was ik heel creatief in manieren verzinnen om dit te verbergen.

Meestal zat mijn GHB in een waterflesje, dat ik dan ergens verstopte. GHB is een wat stroperig dikke doorzichtig vloeistof met een sterk chemiche geur en een zoute smaak. Als je het flesje schudt, ontstaan er ook bubbeltjes in de GHB. Ik heb de GHB ook weleens verstopt in een shampoofles, deorroller, flesjes van een ergie-shot, tic-tac doosje, en iuntitledn een flugelflesje.

Gebruik herken je voornamelijk doordat de persoon veel pieken en dalen heeft van energie en spraakzaamheid. Tijdens het gebruik is iemand erg vrolijk, energiek en vaak druk bezig dingen te doen. De persoon komt vaak ook erg sociaal over.

Vaak wordt GHB ook met wat zoete frisdrank genomen. Een AA drankje of cola is populair bij het innemen van GHB en als ze gemengd worden is de smaak ietwat zout. De GHB wordt meestal afgemeten in een plastic buisje, doseringsspuitje of ook weleens in een plastic buisje, doseringsspuitje of ook weleens met het dopje van een fles. Deze hield ik meestal in mijn portemonnee, jas of tas.

GHB is een vervelende drug. Het is erg lastig om hiervan af te komen en af te blijven zonder hulp. Mocht u vermoedens hebben of merken dat uw kind GHB gebruikt, probeer hem of haar hier dan rustig mee te confronteren en leg uit dat dit een gemene drug is.

Voor verdere informatie of hulp kunt u altijd contact opnemen met Narconon.

Ronald. “