Narconon | HET GING STEEDS MEER BERGAFWAARTS………
Afkicken in unieke huiselijke sfeer. Geen wachtlijst, direct hulp! Programma zonder medicatie. Voor hulp of vragen, bel ons: 0575-542362.
afkickkliniek, drugsverslaving, alcoholverslaving, verslavingskliniek, verslavingszorg, afkickkliniek zutphen
16671
post-template-default,single,single-post,postid-16671,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

HET GING STEEDS MEER BERGAFWAARTS………

28 mei HET GING STEEDS MEER BERGAFWAARTS………

Tijdens mijn gebruikersperiode heb ik goede en slechte tijden meegemaakt.

In de laatste fase waarin ik zat ging het steeds meer bergafwaarts. Ik werd dakloos en kwam dus in een daklozenopvang terecht. Ik voelde me down, gebroken en ik had het gevoel dat het niet meer goed zou komen met me. Ik ging steeds meer gebruiken. Op een dag keek ik om me heen en ik dacht: dit kan zo niet langer. Ik moet hulp zoeken. Ik had eerder al in een afkickcentrum gezeten maar dat was niet goed gegaan.

Toen gebeurde er iets onverwachts. Iemand in het daklozen opvang gaf me het telefoonnummer van Narconon. Deze persoon had me al een tijdje geobserveerd en zag wat in mij. Hij vertelde mij dat ik bij Narconon een poging moest wagen. Hij vertelde mij ook dat daar de juiste plek voor mij was en dat als ik daar het programma af zou maken ik succes zou hebben met het stoppen van mijn drugsgebruik.

Ik heb dus gedaan wat hij adviseerde en ik heb meteen gebeld. Iemand van Narconon kwam mij bezoeken voor een intake. Dat verliep goed en zij gingen ermee akkoord mij deel te laten nemen aan het programma en niet lang daarna werd ik opgehaald.

Ik kreeg informatie over hoe het programma precies werkt. Ik was onder de indruk daarvan. Ik begon dus aan het programma. In het begin had ik moeite met veel dingen en bepaalde stafleden, maar tijdens een verhit gesprek realiseerde ik me iets: “het ligt aan mezelf”. Het was MIJN houding en MIJN gedrag die ik moest veranderen. Ik kende namelijk alleen “ de straat” waar zo’n (verkeerde) houding mij liet overleven.

Vanaf toen ging alles soepeler en was mijn programma veel aangenamer. Ik heb het sauna programma afgerond en heb dus een clean body. Vervolgens heb ik aan de rest van het programma gewerkt en afgerond  en heb dus nu een clear mind.

Mijn advies voor iemand die blijvend van drugs af wil is: “ volg het volledige Narconon programma”.  Barry.