Narconon | HEEL VEEL MENSEN IN NEDERLAND HEBBEN EEN VADER, MOEDER, BROER, KIND OF PARTNER DIE TEVEEL DRINKT OF TEVEEL DRUGS GEBRUIKT. IK WAS EEN VAN DEZE MENSEN…
Afkicken in unieke huiselijke sfeer. Geen wachtlijst, direct hulp! Programma zonder medicatie. Voor hulp of vragen, bel ons: 0575-542362.
afkickkliniek, drugsverslaving, alcoholverslaving, verslavingskliniek, verslavingszorg, afkickkliniek zutphen
16441
post-template-default,single,single-post,postid-16441,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

HEEL VEEL MENSEN IN NEDERLAND HEBBEN EEN VADER, MOEDER, BROER, KIND OF PARTNER DIE TEVEEL DRINKT OF TEVEEL DRUGS GEBRUIKT. IK WAS EEN VAN DEZE MENSEN…

14 aug HEEL VEEL MENSEN IN NEDERLAND HEBBEN EEN VADER, MOEDER, BROER, KIND OF PARTNER DIE TEVEEL DRINKT OF TEVEEL DRUGS GEBRUIKT. IK WAS EEN VAN DEZE MENSEN…

Ik ben jaren lang bezorgd en heel ongerust geweest. Heb doodsangsten uitgestaan. De slapeloze nachten en financiele zorgen. De zoektochten naar mijn vriend als hij dagen lang niet thuis kwam. De verschrikkelijke eenzaamheid en angst zijn niet te beschrijven. Ben jij ook een van deze mensen?

Natuurlijk heb jij, net als ik, jouw dierbare meegesleurd naar hulpverleners en klinieken. Dat deed IK namelijk ook!

Als psychiatrisch verpleegkundige wist ik de allerbeste klinieken te vinden in binnen- en buitenland. Beroepsmatig had ik een goede en kritische kijk op kwaliteit en therapievormen. Veel therapie, psychiaters, counsellors en de meest dure klinieken leken mij de beste oplossingen.

Mijn dierbare had daar een andere kijk op. Hij weigerde alle hulp waarvan ik dacht dat deze het beste was. Hij wilde geen gezeur, geen psychiaters of ingewikkelde therapieen. Al helemaal niet naar een afkickkliniek!

Herken jij jouw emoties in mijn verhaal?

Mijn verhaal eindigt bij Stichting Narconon in Zutphen. Mijn dierbare vriend heett er 2 ½ jaar geleden geleerd hoe zijn leven kan leven zonder drugs. Goed georganiseerde GGZ en AWBZ konden hem niet bieden wat hij zocht..

Bij Narconon voelde mijn dierbare zich thuis. Hij heeft er gewerkt aan zijn verslaving met als doel zonder drugs te kunnen leven en hij heeft dat doel bereikt.

Narconon is een warme plek waar mensen herstellen van hun verslaving. Door mijn ervaringen met Narconon heb ik geleerd beroepsmatig verslaafden op een andere manier te behandelen.

Is er iemand die jou dierbaar is die verslaafd is? Herken jij jezelf in mijn verhaal? Maak je je zorgen en zoek je hulp? Pak de telefoon en bel ze op. Telefoonnummer: 06 16892236. Ga er een kop koffie drinken.

In Narconon kun je jezelf zijn. Je mag op Narconon je wanhoop en je zorgen uitspreken over je dierbare. Misschien kan Narconon ook jou en je dierbare helpen.

Nora