Narconon | BERTUS
Afkicken in unieke huiselijke sfeer. Geen wachtlijst, direct hulp! Programma zonder medicatie. Voor hulp of vragen, bel ons: 0575-542362.
afkickkliniek, drugsverslaving, alcoholverslaving, verslavingskliniek, verslavingszorg, afkickkliniek zutphen
16553
post-template-default,single,single-post,postid-16553,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

BERTUS

27 dec BERTUS

Mijn naam is Bertus. Ik ben geboren op 20.03.1968. Ben op jonge leeftijd begonnen met het gebruiken van drugs, voornamelijk heroïne. Ik ben naar Narconon gekomen in 1988.  Ik was toen 20 jaar jong. Ik heb in Narconon een hoop geleerd wat ik in mijn latere jaren heb kunnen gebruiken.

Ik heb een hele mooie tijd gehad in Narconon  Helaas kon ik door persoonlijke omstandigheden niet het hele programma doen maar het grootste deel van het programma heb ik wel gedaan.

Ik ben terug gegaan naar Den Haag en heb daar een baan gevonden en heb gewerkt tot 2013. Toen moest ik stoppen omdat er een ongeneeslijke ziekte bij me werd vastgesteld.

Ik heb hele mooie herinneringen aan Narconon. Ik ben liefdevol opgenomen door Joanna en Ed.  Zij hebben altijd in mij geloofd,  wat ik ook uitspookte.

Ik hoop dat dit voldoende is om meer steun te krijgen voor Narconon want ze verdienen dit! Groetjes van Bertus