Narconon | Hoe ik verslaafd ben geraakt?
Afkicken in unieke huiselijke sfeer. Geen wachtlijst, direct hulp! Programma zonder medicatie. Voor hulp of vragen, bel ons: 0575-542362.
afkickkliniek, drugsverslaving, alcoholverslaving, verslavingskliniek, verslavingszorg, afkickkliniek zutphen
15700
page-template-default,page,page-id-15700,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

Hoe ik verslaafd ben geraakt?

Hoe ik in de drugs leven kwam, en hoe ik verslaafd ben geraakt?

Ik had een jongen leren kennen op internet (msn) was 17 jaar oud toen ik hem leerde kennen. Ging die tijden nog naar school. Had een goeie baan. Vond werken heel erg leuk. Hield van werken. Werkte in de Detailhandel (B.B.L) dat is 1 keer in de week naar school en de rest van de dagen werken. En vond het heel erg leuk om met oudere mensen op te schieten. Was altijd klantvriendelijk. Ik was altijd een eerlijk meisje. Want als de klanten dan kleren gingen passen zij ik altijd mijn eerlijke mening, want je hebt mensen er tussen die zeiden dat het kleding leuk stond terwijl het die gene helemaal niet stond. Dat vond ik niet eerlijk. En ‘s avonds zat ik vaak met mijn familie op de bank tv kijken of achter me computer achter msn.

 

Had een hele goeie band met mijn familie. Mijn familie is mijn alles. Hielp mijn moeder vaak met schoonmaken en met koken voor mijn grote broer en mijn lieve enige vader. Me ouders vonden het niet zo leuk, dat ik vaak achter mijn computer zat. Ze kwamen elke keer naar me toe als ik achter pc zat en keken naar het beeld en vroegen me wat ik aan het doen was!

 

Ik had een jongen leren kennen op internet

Ik deed niks verkeerds vond het leuk om rond te snuffelen op websites. En zat vaak op (M.s.n). Ik had een jonge leren kennen op internet. En sprak hem regelmatig op msn.

 

We hadden elkaars foto alleen gezien en we waren verliefd geworden op elkaar. Ik snapte niet hoe ik zo snel verliefd kon raken. Maar het was voor mijn gevoel zo. En hij zij ook tegen mij dat hij mij leuk vond. Hij was 26 jaar oud 9 jaar ouder dan mij.

 

Ik had die tijden vaak wel ruzie met mijn ouders. Ze hadden altijd wel gelijk. Maar ik luisterde niet naar ze. Ze wouden me best wil. Bij mij ging het de ene oor in en de andere oor eruit. Ik sprak die jonge ‘s avonds op internet. En had hem gezegd dat ik niet meer vaak op (M.s.n) zou komen omdat mijn ouders dat niet goed vonden en hij vond dat niet zo leuk. Hij zij tegen mij geef me je nummer dan kunnen we met elkaar bellen. Want ik wil je stem toch horen. Ik had mijn nummer gegeven. En kreeg al meteen een telefoontje van hem. Hij vond het heel leuk om mijn stem te horen. Ik kreeg dag en nacht telefoontjes van hem. Me ouders vroegen me elke keer wie er mij belde. Ik loog tegen ze. Ik zei elke keer het is een vriendin. Werd nooit zo vaak gebeld en de dagen dat ik met hem contact had werd ik iedere dag door hem gebeld.

Ik had een vriendje, hij wilde me zien…

Me ouders vonden het maar raar, maar ik zei helemaal niks tegen ze. Want was bang om tegen ze te zeggen dat ik een vriendje had. En nog 26 jaar oud ook en dan ook nog dat ik hem via internet heb leren kennen. Dat zouden ze nooit goed vinden. Ik had me die ochtend verslapen. Omdat ik de hele nacht wakker had gelegen. En met hem heb zitten praten aan de telefoon.

 

Ik ging naar me werk. Me werkgever vond het niet erg want had me nooit verslapen daar voor. Ik kon me niet concentreren op me werk. Ik deed weinig in de winkel. Was met me gedachte bij hem en had alleen maar me telefoon bij me. Terwijl ik dat nooit deed. Ik hielp me klanten niet goed, want elke half uur kreeg ik wel een telefoontje van hem. Ik ging stiekem met hem praten terwijl ik me klanten moest helpen. Ik snapte niet hoe ik zo werd. Hij zij tegen mij ik wil je graag zien, want vind je zo leuk en ik moet je morgen zien en die andere dag zou ik naar school gaan. Ik was klaar met werken ging naar huis. ‘s Avonds hebben we veel gepraat. Hij zij tegen mij dat hij me die andere dag wilde zien, want anders zou hij de contact met mij verbreken. Ik wou dat niet want was verliefd op hem en wilde hem niet kwijt raken.

 

Afspreken

Ik had besloten om niet naar school te gaan maar om met hem af te spreken. Ik werd wakker en deed net als of ik naar school ging. Me ouders sliepen nog. Ik pakte me tas en vertok van huis. Ik ging spijbelen van school. En ging naar hem toe. Ik pakte de trein naar Amsterdam.

 

En zat in de trein had een vies gevoel in me. Ik was erg bang. Heb de hele trein reis rillingen gehad over me hele lichaam. Dacht aan rare dingen. Ik was echt bang. Ik dacht, zo meteen gaat hij me ontvoeren of zo meteen doet hij me wat aan. En dan ga ik mijn familie nooit meer zien. Ik was op station aangekomen in Amsterdam. Had hem gebeld en hij stond al op station zei hij. Ik zag hem ik ging naar hem toe. Hij kwam lachend naar me toe. Hij omhelsde me en kuste mij. Ik wist niet wat ik moest doen. Hij zij tegen mij zo wat ben jij mooi je bent echt een lekker ding. Ik vond dat natuurlijk wel erg leuk dat hij dat tegen mij zij. We gingen lopen van station naar de stad. Hij zij tegen mij kom we gaan naar de Coffeeshop.

 

Coffeeshop

Ik had wel eens over een Coffeeshop gehoord, maar wist niet hoe het er uit zag van binnen. We waren bij een Coffeeshop aangekomen na een half uur lopen. We gingen daar naar binnen hij kocht een zakje skunk om een jointje mee te draaien. Ik had nog nooit een jointje gerookt.

 

Dat was echt de eerste keer dat ik een jointje ging roken. Ik wou het niet maar hij zij kom neem ook een trek. We zullen het samen erg gezellig hebben en we liepen naar zijn huis zei hij. Dat was ook weer lopen. Ik werd erg moe. We gingen overal heen lopen. Ik snapte niet dat we elke keer gingen lopen. Er zijn toch ook bussen of metro’s? Ik had geblowd en vond me zelf erg stoer leek het. Ik was alleen maar aan het lachen. En vond me erg stoer! Het leek net als of ik van iedereen aandacht kreeg. Het was niet zo maar dat leek alleen maar zo en tussen tijd werd ik erg vaak gebeld door mijn ouders. Want die hadden blijkbaar telefoontje gehad van school.

 

Dat ik niet op school was. Ik werd bang. Ik zei tegen die jonge waar ik verliefd op was, me ouders bellen me wat moet ik doen. Hij zei tegen mij zet gewoon je telefoon uit. Dan ben je er ook vanaf. Ik zette me telefoon uit. En voelde me erg schuldig. Zo was ik niet ik was niet zo wat doe ik toch allemaal!!! We waren aangekomen bij zijn huis. Er zat iemand anders in ‘t huis. Hij liet me kennis maken met zijn vriend. Het was niet zijn huis, ze woonden samen.

 

Hij zij tegen mij…

Hij zij tegen mij dat hij alleen woonde en dat hij een eigen woning had. Vond het raar, maar was het snel weer vergeten. We hebben er een tijdje in dat huis gezeten en het was behoorlijk laat geworden. Ik moest nog met de trein naar huis, maar ik was zo stoned en zo moe. Ik had me nog nooit zo gevoeld. Hij wou niet meer dat ik naar huis ging en ik had besloten om niet meer gaan naar huis. Hij zij je bent van mij ik wil niet meer dat je terug gaat naar je ouders.

 

Ik wil je voor altijd bij me hebben en ik vond het allemaal goed. Terwijl ik met mijn gedachte bij mijn familie was. Het was inmiddels erg laat geworden. Hij liet me alleen hij zij dat hij even naar een vriend ging. Om wat geld te halen. Hij was weg en kwam na een uurtje terug. Hij had geld gehaald zei hij. Maar hij kwam met een klein wit envelopje. Het bleek cocaïne te zijn. Hij maakte het open en maakte er lijntjes mee op de tafel. Had het nog nooit in me leven gezien.

 

Hij zij dat het erg lekker was. Ik deed mee zijn vriend die zat in een andere kamer en had gewoon meegedaan. Ik nam ook een lijntje en nog een lijntje en nog een lijntje. Elke keer wou ik meer en meer. Ik had nog nooit seks gehad. Was nog maagd. En we hadden seks gehad die nacht. Hij had me ontmaagd en werd wakker voelde me erg rot. Ik was erg geschrokken, want kon me aan niks herinneren. Het was allemaal zo snel gegaan. Na een tijdje bleek het dat k zwanger was van hem, maar hij zij tegen mij dat het niet van hem was en dat wij het veilig hadden gedaan, maar had met niemand anders seks gehad. Ik had alleen met hem seks gehad! Ik werd boos en zei tegen hem dat ik van hem hield en dat het baby van hem was.

 

Zwanger

Hij wou de baby niet want hij zij dat het niet van hem was. Ik ging huilen, ik miste me familie ik voelde me heel erg alleen. Ik liep weg bij hem. Had 2 dagen op straat geleefd en alleen maar gehuild. Mensen keken me raar aan op straat. Ik durfde mensen niks te zeggen en durfde niet tegen mensen te praten.
Ik ben terug gegaan naar hem. Heb ik sorry gezegd terwijl ik niet fout zat. Hij is de gene die fout zit. Hij beschuldigd mij en ik ben zielig gaan doen! Ik deed gewoon wat hij zei, want wilde niet weer op straat gaan leven. Ik huilde veel. Want miste mijn familie. Ik dacht veel aan hun. Ik zag dat ik fout bezig was maar ‘t was al te laat. Ik had geen gezicht om hun te bellen. Ik schaamde me heel erg. Ik walgde van me zelf. Het ging twee maanden goed, ik heb twee maanden met hem samen gewoond in dat huis waar zij woonden. Ik was onder tussen 2 maanden zwanger en ik kon het niet meer zo lang vol houden.

 

Wilde me ouders spreken had ze inmiddels twee maanden niet gesproken en miste hun enorm. Heb hun gebeld en ze waren erg blij dat ze mijn stem hoorden. Was erg opgelucht toen ik hun had gesproken. Ik had gezegd dat ik heel veel spijt had wat ik hun had aangedaan. Had al het waarheid verteld wat er allemaal in die twee maanden is gebeurt en dan ook nog dat ik twee maanden zwanger was. Ze schrokken toen ze dat hoorden. Ze wilden me zien.

 

Ik wilde niet liegen

Ik zei tegen ze dat ik een huis had in Amsterdam en dat ik samen woonde en loog tegen ze en zij waren wel blij dat ze me stem hoorden, maar ze wilden liever dat ik terug kwam en dat ik me telefoon aan hield. Heb weer een tijdje niks van me laten horen. Want elke keer als ze belde moest ik liegen tegen ze. Hield het niet meer vol. Had elke keer me telefoon uit staan. Het ging allemaal van zelf. Ik wilde niet liegen maar deed het elke keer. Had ze een hele lange tijd niet gesproken. Werd ik erg moe van het liegen telkens. Ik wilde ze graag zien. Ik had via een huisbaas een huisje geregeld voor mij en me vriend. We gingen samen wonen in dat huis. We hadden wat niet veel maar toch kon ik tenminste me ouders uitnodigen. We hadden een contract genomen op mijn naam en heb me ouders gebeld en het adres gegeven. Ze zijn langs gekomen. Ze waren erg blij om mij te zien, want ze hadden mij erg gemist. Ze vonden het niet leuk dat ik zomaar weg was gegaan van huis en dat ik niks liet horen van me zelf. Dat vonden ze jammer en heel erg. Want ze waren erg ongerust, ze hadden zelfs de politie gebeld. Me moeder was alleen maar aan ‘t huilen. Me vader zelfs. Ik begon ook te huilen ik voelde pijn in me hart. Toen ik zag wat ik me familie had aangedaan. Had me excuses aangeboden. We hebben lange gesprekken gehad. Ik me vader, moeder en me vriend.

 

Ruzie

Me vader zij dat hij ons ging helpen met het inrichten van ons huisje en natuurlijk ook de baby kamer. Na een tijdje had ik best wat spullen in huis, en de baby kamer was klaar. Was onder tussen al ver in me zwangerschap. We hadden alles wat we nodig hadden, had een uitkering ik betaalde maandelijks me huur alles. Maar we waren niet gelukkig. We hadden elke dag ruzie. Ik wilde dat hij me steunde en liefde gaf, maar dat deed hij niet. Ik spaarde geld voor mijn baby. Was heel erg blij dat ik een baby kreeg. Maar bij hem zag je dat niet. Hij dronk veel alcohol, en blowde erg veel. En was elke avond met zijn vrienden. Had alleen me ouders om mee te praten en verder had ik met niemand contact. Was het een beetje zat aan ‘t worden van hem. Ik was net een slaaf van hem.

 

Mijn kleine baby was al geboren…

Ik deed echt heel veel voor hem. En hij zat alleen maar te luieren. Ik wilde hem niet meer. Had hem verteld dat ik niet meer wilde doorgaan met onze relatie en dat ik bij hem weg wou. Mijn kleine baby was al geboren. 2 weken was mijn kleine baby thuis en naast onze baby maakte hij zelfs ruzie met me. Ik kon het niet meer aan.

 

Heb hem gezegd dat ik niks meer met hem wilde en hij sloeg me naast mijn baby heb de politie gebeld. En ze hebben hem toen meegenomen naar ‘t politie bureau. Ik heb me ouders ook gebeld. Heb weer tegen ze gelogen had gezegd dat me vriend een ruzie had en dat hij nu op het politie bureau was en of ze mijn kleine baby naar hun huis wilden meenemen. Ik wilde dat hij veilig was. En me moeder heeft mijn kleine baby meegenomen naar hun huis. Belde ze in de avond me baby sliep. Ze vroegen hoe het was met mijn vriend. Ik zei dat het goed ging, terwijl ik helemaal niks meer met hem te maken wil hebben. Had weer gelogen, maar wilde niet dat ze dat wisten. Moest zo snel mogelijk een ander huis vinden, want als hij vrij kwam van de gevangenis zou hij voor de deur staan. Ik was erg bang van hem. Mijn baby was veilig, maar ik moest zelf gewoon naar een andere huis. Ik had via via een andere huis gevonden in Amsterdam. Het was een andere gemeente. Mijn Huisbaas heeft me geholpen met het verhuizen van de spullen. Ik had het me ouders verteld dat we weer verhuisd waren. Me ouders vonden het raar. Ik had weer gelogen en zei dat ze die huizen gingen slopen en dat we de verhuizing samen hebben gedaan. Ze zeiden niks. Ze waren blij dat hun kleinkind bij hun was. Ik had me ouders gevraagd of mijn baby een tijdje nog bij hun kon blijven. Ik ging 1 keer in de weekend naar hun toe om mijn baby te zien. Ze vroegen waar me vriend was. Na een paar weken heb ik ‘t hun verteld dat we uit elkaar waren. Ze waren niet boos ze vroegen me waarom. En had alles verteld. Echt gewoon alles. Me ouders wilden dat ik ook terug kwam bij hun. Dat ik een nieuwe leven moest starten samen met hun. Ik zei dat ik dat nog niet wou.

 

Werk bij een boetiek

Omdat ik graag me eigen huis wou en me zoontje wou ik ook bij me. Ik ben terug gegaan naar Amsterdam en heb me zoontje achtergelaten daar. Heb via via werk gevonden. Hielp bij een Boetiek. Werkte me kapot. Maar het geld was niet genoeg. Ik reisde veel met de trein, ik moest dagelijks eten me huur moest betaald worden en alle andere betalingen moesten gedaan worden. Kon het niet allemaal betalen. Ik kreeg allemaal schulden, achterstanden, deurwaarders. Wist niet wat me overkwam. Een weekend ging ik niet naar me baby. Hij was inmiddels 1 jaar oud. Tijden vlogen. Had helemaal geen contact meer met vader van mijn kleine. Me uitkering was ook stop gezet in die tijd. Alles kwam op me af.

 

Een weekend ging ik niet naar me ouders. Bleef gewoon in Amsterdam ging voor ‘t eerst stappen. Had daar in een discotheek een jonge leren kennen. Had een lange gesprek met hem. En ik begon opeens over me problemen te vertellen aan hem. Hij zei tegen mij dat hij me kon helpen. Ik begon alcohol te drinken terwijl ik dat helemaal nooit dronk. Ik dronk dronk dronk tot ik dronken werd.

 

Hij zij dat hij ook Cocaïne had

Hij gaf me 2 pakjes Cocaïne en zei ga naar de Wc en snuif dit allemaal op. Ik weet zeker dat je het lekker gaat vinden en had het gedaan. En bestelde allemaal drank.

 

Hij had ook heel veel geld in zijn zak. Hij gaf de meisjes achter de Bar echt veel fooi. Voelde me misselijk en ziek. Zij tegen hem dat ik naar huis wilde. We gingen naar mijn huis. Ik wilde gaan slapen hij zei tegen mij dat ik niet mocht slapen. Hij zij we gaan wakker blijven deze nacht. Ik kreeg allemaal soorten drugs van hem.

 

Hij deed GHB in me drank en wilde met me naar bed. Ik dacht alleen maar aan me kind. Ik zei tegen hem dat ik me kind wilde. Hij zei ik ga er voor zorgen dat je je kind bij je hebt. Hij lachte me uit. En hij deed heel raar tegen me. Hij zij we gaan eerst heel veel geld verdienen en daarna gaan we je huis opknappen gaan we je zoontje halen en ik geloofde hem werd blij en begon van hem te houden. Omdat hij dat zei tegen mij. Had een half jaar samen met hem drugs gebruikt. GHB, Cocaïne, X.T.C pilletjes, en veel blowen. Ik heb een half jaar lang me zoontje niet gezien.

 

Het bleek een loverboy te zijn

Weer was ik er in getrapt. En had me zelf helemaal kapot gemaakt. Ik was in een paar maanden 25 kilo afgevallen. Het bleek een Loverboy te zijn. Hij wilde dat ik voor hem ging werken en deed dit allemaal voor hem. Ik heb vaak zelfmoord proberen te plegen. Ik had het helemaal gehad. Ik wilde niet meer leven, maar het zelfmoord lukte me niet. Want me kleine ging niet uit mijn ogen. Huilde elke dag miste hem. Miste hem zo veel dat ik bijna gestoord werd. Leefde in de nacht. En sliep heel weinig. Gebruikte dag en nacht drugs. Ik at helemaal niet meer. Drugs heeft me kapot gemaakt. Was gewoon verslaafd geraakt. Maakte 1000’den euro’s op wekelijks. Zo dom was ik bezig. Met al dat geld kon ik zoveel doen samen met mijn zoontje.

 

Me schulden betalen, me huis inrichting drugs had me helemaal kapot gemaakt. Me zoontje was jarig was niet eens bij hem toen hij jarig was. Ik zei wat doe ik allemaal dit kan niet langer doorgaan. Ik moet bij me kind zijn. Ik moet echt hulp gaan zoeken en ben zelf gewoon hulp gaan zoeken. De enige oplossing was natuurlijk om gewoon terug te gaan naar me ouders en me kind. Ik heb me spullen gepakt wat ik nodig had. En ben op straat gaan vragen naar mensen om hulp. Had helemaal geen kracht meer om zelf te reizen met de trein, want had nog drugs in me lichaam en had gewoon helemaal geen kracht om te denken.

 

Terug naar mijn ouders

Heb een vrouw aangesproken en heb haar gezegd dat ik graag echt graag naar me kind wilde. Ze zag dat ik erg veel drugs had gebruikt. Ze hielp me. Ben bij haar in de auto gestapt. Heb 2 uur bij haar in de auto gezeten. Ene kant was ik heel blij andere kant was ik erg verdrietig.

Ik had me zoontje een half jaar niet gezien. Ik dacht hoe zou hij er uit zien. Had rillingen over me hele lichaam !! We waren bij me ouders thuis gekomen. We stonden voor de deur. Ik belde aan bij mijn ouders. Me vader deed de deur open, en hij schrok heel erg ik moest heel hard huilen. Mijn ogen zochten mijn kleine baby die ik daar achtergelaten had. Me ouders waren erg boos op me maar ik kon niet praten was alleen maar aan ’t huilen had echt veel spijt en ik huilde alleen maar ik zei ik laat jullie nooit meer gaan want ik heb echt hulp nodig. Me ouders waren echt boos. Ze belden me grote broer op me broer kwam thuis en ik heb hem verteld dat ik drugs verslaafde ben geworden. Hij heeft me omhelst en heeft samen met mij gehuild. Ik zei ook tegen hem dat ik spijt had en dat ik af wil van de drugs. Ik zei help me aub. Hij heeft gebeld met een vriend van hem, want zijn vriend daar de zoon van had ook een jaar terug drugs problemen en is geholpen.

Ik zei dat wil ik ook. Want die jonge woont nu samen met zijn gezin en is helemaal clean. Ik huilde weer ik zei zo wil ik ook leven. Ik zei ik doe alles als ik maar van de drugs af kom. Als ik maar me oude leven weer terug heb.

Narconon

Hij heeft het nummer van Narconon gegeven. We hebben naar Narconon gebeld en mocht meteen in de ochtend komen. In de ochtend heb ik met mijn kleine baby die inmiddels bijna kon lopen gespeeld en heb hem niet losgelaten. Tot ik weer bij hem weg ging. Ik zit nu 6 maanden in Narconon. Heb geen 1 keer drugs gebruikt of aangeraakt, want die troep wil ik helemaal niet meer hebben. Ik heb me leven weer terug, en me zelfvertrouwen en me oude leven heb ik terug. Ben nog bezig met het programma. Zie me zoontje elke week. Ben inmiddels 15 kilo aangekomen.

Zonder de steun van me familie en die van Narconon… Had ik het niet gered!!!!

De fouten die ik in het verleden heb gemaakt, zal ik zeker niet meer maken. Ik ben nu in goeie handen en leer erg veel dank zij het Narconon programma. Narconon is de beste!!